A.P.A.F.

ASOCIATIA PENTRU PREVENIREA ABUZURILOR FISCALE SI ALTE ABUZURI ALE STATULUI

 • Mărește dimensiunea fontului
 • Dimensiunea fontului normală
 • Micește dimensiunea fontului
Home Intrebari fara raspuns

Intrebari fara raspuns

Email

A.P.A.F.

apaf

Intrebari fara raspuns

Intrebari fara raspunsuri sau cu raspunsuri evazive , trimise de catre A.P.A.F. catre institutiile guvernamentale:

 

 1. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: " Ce ati vrut sa subliniati "incepind cu 1 Ianuarie 2008" cand ati modificat art 141 in baza OUG 106/2007 ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 2. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "De ce sunt incadrati la fel toti cei care s-au inregistrat la inceputul lui 2008 (...) si cei care nu s-au inregistrat nici macar acum" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 3. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "La ce activitate economica incadrati vanzarile repetate facute de persoane fizice inainte de 1 ianuarie 2008 in baza art 127 (...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 4. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Daca directiva 112 din 2006 privind TVA a fost implementata in Romania?(...)Legat de activitatile prevazute la art. 9 al. 1 , ati modificat si Codul comercial? " ...mai mult (click pt. a citi "solicitarea")
 5. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Va rugam sa ne comunicati daca persoanele fizice care s-au inregistrat ca platitoare de tva in baza formular 020 ,cnf Cod fiscal, sunt comercianti si daca trebuie sa elibereze facturi cand vand imobile (...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 6. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Pentru a implementa directiva a 6-a trebuia modificat Codul comercial (...)?" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 7. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Va rugam sa ne comunicati ce insemna inainte de 1 Ianuarie 2008 "continuitatea in vanzarea de imobile" in viziunea dumneavoastra(...)? ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 8. catre Presedentia Romaniei, Guvernul Romaniei , Senat , Parlament , Uniunea Notarilor Publici din Romania, Curtea Europeana a dreptului omului , Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: " De ce in Codul fiscal romanesc nu este prevazut un numar clar de vanzari-cumparari ca in toate tarile membre UE? (...) Daca in H.G. 17/2000 se specifica clar ca "transferul proprietatii imobiliare" se impoziteaza, de ce a fost abrogata prin Legea 345/2002 (...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 9. catre Ministerul de Finante; subiect: "Va rugam sa ne comunicati numarul exact de persoane care au efectuat peste 2 tranzactii imobiliare (...) peste 3 tranzactii (...) si peste 5 tranzactii. Avem rugamintea sa ne comunicati sumele pe care statul urmeaza initieze procedura de recuperare pt fiecare din aceste categorii(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 10. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: " In baza carui formular se puteau inregistra ca platitori de TVA inainte de 1 Ianuarie 2008 , persoanele fizice ce vindeau imobile(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea") ? Raspuns ANAF ...click pt a citi raspunsul;
 11. catre Parlamentul Romaniei -comisia buget-finante, comisia juridica si comisia de cercetarea abuzurilor,coruptie si pentru petitii; subiect: " Daca in nota de fundamentare a Bugetului de Stat pe anii 2005-2007 se regaseste vreo suma referitoare la incasarea de TVA de la persoanele fizice care vand bunuri imobile(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 12. catre Curtea de Conturi din Romania; subiect:"Va rugam sa ne comunicati daca inainte de 1 ianuarie 2008 Curtea de Conturi a controlat ANAF-ul pe tema incasarii de TVA de la persoanele fizice care vand sau au vansut imobile(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 13. catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania; subiect: "Va rugam sa ne comunicati cate contracte de vanzare-cumparare cu vanzatori persoane fizice au fost incheiate in perioada 2002-2007 in Romania , in care se specifica valoarea tva-ului adaugat la pretul de vanzare? (...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 14. catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania; subiect: " Va rugam sa ne comunicati cine colecta inainte de 1 ianuarie 2008 TVA-ul aferent vanzarilor de imobile efectuate de persoanele fizice(...)notarul sau vanzatorul si cum l-ati inscris in acte (...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 15. catre Institutul National de Statistica; subiect: " Va rugam sa ne comunicati cate vanzari de imobile au fost efectuate in Romania ,in anii 2002-2008, de catre persoanele fizice(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 16. catre Institutul National de Statistica; subiect: "Va rugam sa ne comunicati cate contracte de vanzare-cumparare cu vanzatori persoane fizice au fost incheiate in perioada 2002-2007 in Romania, in care se specifica valoarea Tva-ului adaugat la pret" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 17. catre Institutul National de Statistica; subiect: "(...) in nota de fundamentare a Bugetului de Stat este specificata valoarea TVA-uli ?(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 18. catre Ministerul de Finante; subiect: "(...) in baza carui formular se puteau inregistra ca platitor de TVA inainte de 1 ianuarie 2008, persoanele fizice (...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 19. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: In cazul in care nu mai avem facturile de materiale , se poate face expertiza pt a stabili costurile constructiei in vederea recuperarii tva-ului plati la achizitionarea materialelor de constructii? ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 20. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "(...) care este baza legala prin care declarati acum o persoana care a vandut imobile in anii precedenti ca platitor de TVA?(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 21. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "ce s-a modificat in Codul fiscal la 1 ianuarie 2008 astfel incat sa ni se raspunda ca incepind de la 1 ianuarie 2008 persoanele fizice au obligatia sa se inregistreze ca platitori TVA (...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 22. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: " transferul proprietatii imobiliare (...) se mai regaseste in legea nr 345 din 1 iunie 2002,al 2?" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 23. catre Ministerul de Finante; subiect: "Va rugam sa ne comunicati cand au aparut normele de aplicare ale HG 44/2004(...)" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 24. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Vreau sa ma inregistrez ca persoana fizica impozabila pt a-mi deduce TVA-ul aferent materialelor pe care le-am folosit la constructia blocului(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 25. catre Ministerul de Finante; subiect: "Va rugam sa ne comunicati in baza carui formular trebuia sa ne inregistram inca din 2004 ca platitori de tva(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 26. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "(...) va rugam sa ne comunicati daca s-a modificat Codul comercial in vederea colectarii TVA-ului de la persoanele fizice,(...) si la ce data(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitare")
 27. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Cate persoane care au tranzactionat prin vanzare pe piata imobiliara(...)au fost declarate din oficiu ca persoane impozabile in scopuri de TVA in anii 2006-2007 cnf art. 153 alin.6 si 7 Cod fiscal?(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 28. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Va rugam sa comunicati cate controale din oficiu pe tema tva-ului datorat de persoanele fizice(...) ati efectuat din anul 2002 pana in anul 2008?" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 29. catre Ministerul de Finante si catre ANAF; subiect: "Considerati ca pentru a implementa directiva a 6-a trebuia modificat Codul comercial pentru a putea impozita cu TVA(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea")
 30. catre ANAF; subiect: Falsa pista pe care vrea sa ne trimita ANAF privind speta " vam Tiem" ...mai mult (click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 31. catre ANAF; subiect: "Avand in vedere ca avem multi membri in asociatie care in cursul anului 2008 au facut 2 tranzactii cu imobile si au depasit plafonul va rog sa ne comunicati daca cnf Cod fiscal trebuia sa se inregistreze ca platitori de TVA" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 32. catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania; subiect: Transferul proprietatilor imobiliare ...mai mult (click pt a citi "solicitarea")
 33. catre Curtea de Conturi din Romania; subiect:"Va rugam sa ne comunicati daca inainte de 1 ianuarie 2008 Curtea de Conturi a controlat ANAF-ul pe tema incasarii de TVA la persoanele fizice care vand imobile(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 34. catre Ministerul de Finante; subiect: "(...) nimeni nu s-a inregistrat inainte de 1 ianuarie 2008(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 35. catre Ministerul de Finante; subiect: "activitate independenta" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 36. catre Ministerul de Finante; subiect: "(...) vanzarea unui nr de "n" spatii sa fie calificate ca activitate independente de natura comerciala(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 37. catre Ministerul de Finante; subiect:"Daca se colecta (in perioada 2006) tva pentru traanzactiile imobiliare de ce nu se regaseste acesta in Bugetul consolidat?" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 38. catre Ministerul de Finante; subiect: raspunsul APAF la raspunsul ANAF ( pamflet sau raspuns total neprofesional) ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 39. catre Ministerul de Justitie; subiect:"(..)Va rugam sa ne comunicati daca instantele romanesti sunt obligate sa tina cont de deciziile Curtii Europene(...)" ...mai mult(click pt a citi "solicitarea") ?asteptam raspuns pina la 15.05.2010
 

Sondaje A.P.A.F.

credeti in sansele de castig ale asociatiei?
 

Parteneri APAF

februarie 2024
lmmjvsd
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Multumim:

apartamente noi Bucuresti


Utima ora:

A.P.A.F. SIMPATIZEAZA CU TOTI "CIUMPALACII" SI "VIERMII" DIN ROMANIA SI ISI ANUNTA PE ACESTA CALE  ALATURAREA LA DEMONSTRATIILE DIN ROMANIA , DEMONSTRATII CA URMARE A FOAMETEI CIT SI A UNUI GUVERN CARE A "ASCUNS" PRINCIPIILE DEMOCRATIEI IN ACESTA TARA!

URMATOARE INTRUNIRE A.P.A.F. SE VA TINE IN DATA DE ....